CAFETARIA RESTAURANT UBACHSBERG

CAFETARIA RESTAURANT UBACHSBERG Lekker eten, goede prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 198 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Restaurant Ubachsberg. Meer weten? Ontdek meer

8 mei 2022 om 17:57 Eten matig. Bezorger vreselijke onvriendelijk!! Zetten het eten voor onze deur, kreeg nog geen goeiedag. Op afstand wees hij naar het eten die hij op de stoep had neergelegd !
4 mei 2022 om 21:28 Lekker eten weer geleverd
8 apr 2022 om 21:33 Al weer eens toppie
13 mrt 2022 om 19:00 heel teleurgesteld. vanille milkshake besteld. krijg een banaan waar ik allergisch voor ben. zat een dikke vette haar tussen me frieten. zuurvlees smaakt alsof er kaneelpoeder over zat en de bezorger was de meest onvriendelijke bezorger ooit. 5☆ hoe?
11 mrt 2022 om 21:57 Snel geleverd, vriendelijke bezorger. Bestelling was correct geleverd en het eten zelf was goed. Lekkere frieten, goede proporties.
7 mrt 2022 om 6:53 Zoals altijd, super snel en lekker. Eten goed warm.
13 jan 2022 om 20:32 Zoals gewend weer eens top
20 dec 2021 om 21:18 Weer top geregeld
13 dec 2021 om 20:15 De laatste paar keren dat we hier besteld hebben is t eten gewoon echt vies. Vieze hamburgers, vietnamese loempia's die echt verrot smaakten, geen lekkere snacks. Voorlopig even de laatste keer dat we hier besteld hebben, hoe snel de bezorging ook is